References

COCA-COLA (BE, NL & LUX)

Zowel Coca-Cola België, Nederland als Luxemburg klopten aan ons deur voor grote bedrijfsprojecten.

Zo werkten we inhoudelijk en technisch een dag bedrijfsradio uit voor al het personeel. Volledig op maat en in samenspraak met de klant.

Live In The Air (Flavour Drop X VR-Stream X StuBru)​

Onze eigen, nooit eerder geziene, livestunt van zomer 2021, in samenwerking met Studio Brussel. Een DJ-set van Flavour Drop vanop honderden meters hoogte, in een mum van tijd op iedere televisie in de huiskamer, helemaal live in de Studio Brussel app en op iedere autoradio in het land.

We streamen wat je maar wil, van waar je maar wil, naar iedere gewenste locatie!

Fermentis By Lesaffre - Sharing Days

Voor Fermentis voorzagen we op hun international business event in Lille onder 3 spantenten 3 verschillende rooms. 2 ruimtes voor presentatoren met perfecte klank en streams. Onder de derde tent vond het feest plaats: een dj-booth en lightshow.

Tegelijkertijd met de eventbouw en uitvoering stond 1 persoon continu in om alle elementen van het event perfect in beeld te brengen. Zie de aftermovie voor onze partner hiernaast.

Previous
Next

INTERNATIONAL CONFERENCE VUB X JAPAN

Volledige hybride internationale conferenties?

We bouwden voor de VUB in samenwerking met onze partner Sound & Co techniek voor 3 breakoutrooms vol publiek en een perfecte digitale verbinding met meer dan 60 sprekers uit Japan.
Alles samen werd nog eens uitgestuurd met livestream naar partners over de hele wereld.

BOMBOCLAT FESTIVAL 2021

Full-festival production, live en op het terrein. VR-Stream zorgde niet alleen voor een digitale versie van Bomboclat Festival.

We bouwden ook licht, geluid, internet en terreinverlichting voor het gehele festivaldomein.

In samenwerking met onze partner DV-Sound.

JUPILER - EK 2021

JUPILER – EK 2021

Bar Belle Vie - 2022

Op het Housefestival Bar Belle Vie capteerden en streamden we alle DJ-sets, 3 dagen op rij. Voor de partner en DJ’s verzamelden we op die manier heel wat waardevolle content doordat zij zowel de volledige sets op hun social media kanalen kunnen delen, en tegelijkertijd kunnen achteraf heel wat beelden tot nieuwe kortere fragmentjes verwerkt worden.

In combinatie met de live-captatie liep ook continu een mobiele cameraman van ons rond om binnen de 3 dagen daarbovenop een compleet gemonteerde aftermovie af te werken voor het festival.

Previous
Next

TAGMAG APRÈS-SKI XXL

Voor TAGMAG verzorgden we een volledige live productie met artiesten zoals: Regi, Kat Kerkhofs, De Romeo’s, Gene Thomas, De Bromeo’s…

Naast een podium op een indoor ski-piste bouwden we ook een volledige interactieve live studio voor interviews voor de artiesten en mensen thuis. VR-Stream stond in voor zowel video, licht als ook audio.

Previous
Next

ACCENT JOBS​

Accent Jobs’ nationale opleidingen. 2 dagen, 4 breakout rooms tegelijkertijd, gestreamd naar alle medewerkers in België.

USED - DRUM & BAKFIETS

We verzorgden één van onze spannendste uitvoeringen, voor één van onze favoriete artiesten van het moment, Used.

All the way mobiel streamen met onze volledige setup en 4 camera’s op een bakfiets. Onze mobiele cameraman en 2 videomixers stuurden alles aan van rond de bakfiets op andere fietsen.

STELLA ARTOIS

We verzorgden één van onze spannendste uitvoeringen, voor één van onze favoriete artiea

Samen met UPR Brussels stonden we in voor de interactieve persconferentie van Stella Artois.

Alle nationale pers volgde de meeting mee en kon vragen stellen aan vertegenwoordigers van Stella Artois en AB-Inbev

sten van het moment, Used.

All the way mobiel streamen met onze volledige setup en 4 camera’s op een bakfiets. Onze mobiele cameraman en 2 videomixers stuurden alles aan van rond de bakfiets op andere fietsen.

Previous
Next

Bedrijfsevent - Edgard & Cooper

Samen met Edgard & Cooper bouwden we een een volledig digitaal interactief bedrijfsevent uit met 4 virtuele studio’s op locatie en live video call’s van over heel de wereld.

sams-logo-fix

SAMSUNG

In samenwerking met Fast Forward Events streamden we 10 dagen lang de nationale release van de nieuwe Galaxy Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, de nieuwe generatie Galaxy Buds en de Watch4.

Bar Fistong (Oudenburg)

Voor Bar Fistong in regio Oostende voerden we zowel event- als videowerk uit. Met onze eventafdeling voorzagen we deze zomerbar van een vaste geluidsinstallatie voor de hele zomer. In combinatie zorgden we ook telkens voor een uitbreiding van deze installatie wanneer bands en artiesten kwamen optreden, soms aangevuld met een livestream.

Daarnaast zorgden we met onze videoproducties de hele zomer door voor content aan de firma achter de promotiecampagnes van deze zomerbar. Aftermovies, promovideo’s en storyscreens met visuals en beelden gecapteerd door onze cameraman op locatie.

HANGAR ODNAR - BOILER ROOM

Voor ODNAR maakten we opnames van de gehele boiler room set waar vearschillende DJ’s kwamen draaien.

Previous
Next

Bassick Music Group

VR-Stream heeft voor Bassick Music Group een atotaal productie aangeleverd met Licht, Geluid, Video & Special FX!
De video producties verschenen op een groot brits YouTube kanaal.

Previous
Next

Flavour Drop Radio - Winter Edition 2020

In december kwam Flavour Drop Radio terug met 7 kleppers van radioshows. Nu vanuit een zelfgebouwde professionele radiocontainer.
Onder meer Thibault Christiaensen, Hakim Chatar, Jolien Roets, Average Rob en Bert Van Steeberghe waren te gast in onze shows…

Let’s get creative