Over ons

Robbe

Robbe is het strategische en technisch brein achter VR-Stream. Hij heeft op zijn 22-jarige leeftijd reeds een grote technische achtergrond in licht & geluid. Nadat hij op erg jonge leeftijd in de eventsector stapte, begon hij in 2019 reeds zijn eerste stream setups te bouwen. Wat begon als een experiment groeide snel uit tot een professionele organisatie in de coronatijden. Robbe zit niet stil! Naast VR-Stream is hij trotse eigenaar van een elektriciteitsbedrijf VOLT-Technics, waar alles van installatietechnieken worden gerealiseerd. Naast het werken gaat Robbe graag eens goed uit eten!

Gianni

Gianni is 27 en houdt zich naast de technische producties vooral bezig met onze klanten. Hij is ons aanspreekpunt en werkt creatieve projecten uit op maat, voor en met u! Daarnaast staat Gianni een groot deel garant voor planning van personeel en materiaal. In het nachtleven staat onze collega ook wel gekend als DJ Flavour Drop. Misschien hoorde u zijn naam wel al eens vallen op de nationale radio bij Studio Brussel. Zijn creatieve en muziekale input zorgde samen met de technische sterktes van Robbe voor het ontstaan van onze firma!

Joren

Joren is 22 jaar jong en behaalde met succes een bachelordiploma audiovisual design aan Artveldehogeschool. Voor de start van zijn carrière was hij steeds gefascineerd door film en fotografie. Voor zijn Bachelorproef kwam hij solliciteren bij VR-Stream. Hieruit ontstond ons meest prestigieuze project, live vanuit een luchtballon! Na dit succes stapte Joren mee in onze firma. Hij is onze camera-expert en hoofd van videoproducties. Daarnaast houdt hij alle social media up to date, zelfs met het creëren van visuals is hij vertrouwd. Naast al deze functies voor VR-Stream houdt Joren in zijn vrije tijd van een potje gamen met vrienden.